Tjekliste til ledere og til APV-arbejdet

Hent to tjeklister til en gennemgang af alle de vigtigste forhold omkring unges arbejde og arbejdsmiljø.

Hent tjeklisterne her
Del: - -

Cafeer, restauranter og hoteller: Materialer til unge

Rigtig mange unge har fritidsjob i restauranter, cafeer, hoteller, konferencecentre osv. Og mange er i gang med en elevuddannelse. Find vejledninger og guider til at sikre de unge et godt arbejdsmiljø i branchen.

Om unges arbejdsmiljø i hotel- og restaurationsbranchen

Branchevejledning: Unge under 18 år i hotel- og restaurationsbranchen (pdf): Hvad må de unge, og hvad må de ikke? Hvad skal du som leder og arbejdsgiver være specielt opmærksom på? Få overblik over regler, krav og god praksis på arbejdspladsen.

 

Elevtrivsel: Vejledning om god oplæring i gastronom- og tjenerfaget (pdf): Gode råd til, hvordan du som elevansvarlig kan medvirke til at sikre bedre trivsel for elever i gastronom- og tjenerfaget. Om god modtagelse og trivsel i hverdagen - med erfaringer fra arbejdspladserne.

 

Seksuel chikane: "Det er jo bare en kompliment...!" (video): En kort film om, hvordan det kan opleves, når chefen eller en kollega kommer med uønskede tilnærmelser på jobbet. Se hele temaet om sexchikane her.

 

Pas på dig selv - når du løfter, trækker og skubber (pdf): En lille illustreret pjece, som viser de bedste måder at løfte og bruge rulleborde, palleløfter mm. Udarbejdet specielt til detailhandlen men kan bruges af alle.

 

Læs mere

Se også 


Senest revideret den 20. december 2022