Tjekliste til ledere og til APV-arbejdet

Hent to tjeklister til en gennemgang af alle de vigtigste forhold omkring unges arbejde og arbejdsmiljø.

Hent tjeklisterne her
Del: - -

Byggeri, industri og jordbrug: Materialer til unge

Find viden og informationer om unges arbejdsmiljø. Både til de unge selv og til deres ledere og arbejdsgivere.

God modtagelse i byggeri og anlæg: Sådan tager man godt imod de nye medarbejdere - både de unge og de nyuddannede. Få gode råd, film, eksempler og inspiration til både ansatte og ledelse på hjemmesiden bygpågodmodtagelse.dk

 

Bygergo.dk (hjemmeside): Om arbejdsstillinger, løft, transport, arbejde i højden, støv og støj og brug af maskiner og tekniske hjælpemidler. Siden er specielt rettet mod ansatte i byggeri og anlæg,men den kan sagtens bruges i andre brancher.

 

Håndbog i arbejdsmiljø (hjemmeside): Om arbejdsmiljø og arbejdsforhold i byggeri og anlæg. Handler om generelle forhold for alle ansatte, men er meget nyttig for unge og nyansatte - også fra andre brancher.

 

En tryg og sikker jobstart i industrien: Sådan kan arbejdspladsen tage godt imod lærlinge og unge medarbejdere og forebygge ulykker blandt unge og nyansatte. Hent også postkort og plakater, som på en sjov måde tager fat i det gode arbejdsmiljø for unge.

Om børn og unges arbejde i jordbruget: Læs her, hvad unge må og ikke må, når de arbejder i landbrug, gartneriet o.lign. Opdelt efter den unges alder og med særlige afsnit om arbejdstid, traktorer og maskiner, brug af kemikalier mm.

 

Læs mere

Se også


Senest revideret den 20. december 2022