Artikel

BAR service stunt web

Stunt sætter fokus på “ordentlig” sikkerhed

Ifølge stuntman Deni Jordan findes der ingen farlige arbejdspladser, kun dårlig sikkerhed. Han mener også, at ordentlig sikkerhed er en forudsætning for at kunne udføre et ordentligt arbejde.

BAR Service har udsendt tre nye film som en del af BAR-ets kampagne ”Undgå ulykker på arbejdspladsen” med stuntman og stuntkoordinator Deni Jordan som hovedperson.

I den ene af filmene (”Sikker på job med Deni Jordan. APV”) bliver han omtændt af flammer i et restaurationskøkken, i den anden (”Sikkerhed på job med Deni Jordan. Sikkerhedsrundering”) falder han baglæns ned ad en trappe (her er underteksten ”Sikkerhed er ikke et spørgsmål om held eller uheld, men om planlægning”), mens han i den tredje film (”Sikker på job med Deni Jordan. Planlægning”) bliver kørt ned. Efter påkørslen bemærker han: ”Mange tror, at et vellykket stunt handler om at tage vilde chancer, men i virkeligheden er det lige omvendt”.   

I filmene ser man først selve ”ulykken”, så cuttes der og kameraet vendes 180 grader, hvorefter den (heldigvis) uskadte Deni Jordan kommenterer situationen og på en underholdende måde giver gode råd om at forebygge ulykker med sit eget job som eksempel. Det giver stof til eftertanke for alle, uanset alder og job.   

Se filmene her