Artikel

sikkerjobstart-app

Sikker Jobstart for endnu flere unge

”Sikker Jobstart” app´en er nu udbygget, så den kan bruges på endnu flere uddannelser

Materialet ”Sikker Jobstart”, som BAR Service lancerede i 2015, blev oprindelig udviklet til undervisning af elever i en række servicefag på erhvervsskolerne, nemlig Gastronom. Tjener, og Frisør.

Materialet er bygget op om små elevopgaver – missioner – som de løser ved hjælp af mobiltelefoner eller iPads og dokumenterer med fotos eller links. De mange indlagte opgaver og missioner sætter fokus på arbejdsmiljø og på elevernes personlige og faglige kompetencer. Materialet er udformet på en måde, som både gør det udfordrende og sjovt at arbejde med. Det består af en missions-app til eleverne og et ”cockpit” til underviseren.

Efterfølgende viste det sig (som vi beskrev i Nyhedsbrev nr. 1, 2016), at materialet også egner sig til arbejdsmiljøundervisning i grundskolens ældste klasser, som især kan drage nytte af de opgaver, som omhandler ”arbejdsmiljø” generelt. Målgruppen for Sikker Jobstart-app´en er således blevet større.

Men det er ikke slut med ”vokseværket”, for på det sidste er materialet udbygget med specielle opgaver til endnu flere erhvervsuddannelser, nemlig: Dyrepasser, Ejendomsservicetekniker, Receptionist, og Skorstensfejer

Til (forhåbentlig) nye brugere af den gratis undervisnings-app: Send en mail til Maria Glargaard (maria.glargaard@3f.dk) og oplys følgende: 1. Fornavn og efternavn 2. UNI-Login brugernavn. Herefter vil man blive oprettet som bruger og få mere information via mail om, hvordan man kommer i gang med at bruge appen”.

Det vil vi hermed anbefale undervisere af de fremtidige dyrepassere, ejendomsserviceteknikere, receptionister og skorstensfejere på at gøre.

Link: https://bar-service.dk/Forsiden/Frisoerer/SAerligt-materiale-1