Bare rolig – der er stress nok til alle

Bare rolig – der er stress nok til alle

Bogen “Stress fablen” er 20 cm. høj og 2½ meter bred, når den er foldet ud, og den illustrerer stress på en helt anden måde end alle andre gør. Den er udgivet af Grafisk BAR.

Bogen folder sig ud som en dyrefabel, hvor læseren kan gå på opdagelse på kryds og tværs og opleve sig selv, sine kolleger og ledere. Alt det fornuftige, der er sagt om stress, har de fleste allerede hørt, så derfor taler det tegnede fantasifyldte mylder til følelserne og skaber på den måde en dialog mellem venstre og højre hjernehalvdel. Budskabet er, at vi må gøre noget ved vore vaner, hvis vi skal klare dagens belastninger og de mange forandringer uden at blive syge af stress.

Materialet fås i en trykt udgave og i netudgave. På netudgaven kan man få forklaret de mange forskelligartede situationer og tegninger i fabelen ved at bevæge musen hen over dyrene. Klikker man på situationen, bliver man ført videre til “Stress Håndbogen” af Mikkel Ejsing Jensen. Gå til den netbaserede stress fabel her.

 

Udgivet af

Grafisk BAR

UDDANNELSESRETNING
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretningsservice, Merkantile erhvervsuddannelser, Omsorg, sundhed og pædagogik