10 gode råd til bedre arbejdsmiljø for køkkenmedarbejdere

10 gode råd til bedre arbejdsmiljø for køkkenmedarbejdere

BAR Service har i samarbejde med branchens parter udarbejdet “10 gode råd til et bedre arbejdsmiljø for køkkenmedarbejdere”.

Materialet består af film og pjece og er udgivet specielt fordi mange køkkenmedarbejdere har en anden sproglig baggrund end dansk. Derfor arbejdes der især med billeder og symboler, og der er kun meget få tekster på dansk og engelsk. Budskaberne skal findes i billederne, og det anbefales, at pjecen bruges sammen med filmen om samme emne.

Brug inspirationspjecen og se filmen sammen med de nye medarbejdere, der skal instrueres og oplæres.

Rådene er skrevet som direkte råd til medarbejderen, men det er arbejdsgiveren, der skal sikre instruktionen, oplæringen og opfølgningen. Mellem hvert af de gode råd i filmen er der et ophold, og man kan sætte filmen på pause og gennemgå arbejdssituationen og rådet med udgangspunkt i pjecens billeder.

Pjecen kan også anvendes som ”huskebog” af medarbejderne efter instruktionen og oplæringen.

Udgivet af

BAR Service- & Tjenesteydelser

UDDANNELSESRETNING
Fødevarer, jordbrug og oplevelser