Persondatapolitik

BFA Velfærd & Offentlig Administration har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Nærværende politik har således også til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af.

Såfremt du har spørgsmål eller henvendelser relateret til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysningerne kan bl.a. findes i denne politiks sidste afsnit.

2. Cookies

Når du anvender BFA Velfærd & Offentlig Administrations hjemmeside, registreres dine standardindstillinger og i visse tilfælde din adfærd på hjemmesiden i en cookie. En cookie er en mindre tekstfil, som har til formål at huske tidligere adfærd.

BFA Velfærd & Offentlig Administration anvender således cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og for at lette din adgang hertil. Vær opmærksom på, at ingen af vores cookies indeholder personoplysninger om hverken dig eller andre.

For oplysning omkring, hvilke cookies der anvendes af BFA Velfærd & Offentlig Administration, hvad de anvendes til, hvornår de slettes og hvordan du kan blokere for anvendelsen af cookies, henvises til BFA Velfærd & Offentlig Administrations cookiepolitik som findes her

3. Logstatistik

For hvert besøg på hjemmesider opbygger logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden den forlades mm.

Formålet med indsamlingen af straksnævnte oplysninger er hovedsageligt at skabe øget brugervenlighed og måle effektivitet af tjenester.

Ligeledes samler vi information om, hvor mange der klikker på vores nyhedsbreve og de forskellige hjemmesider.

Der behandles ingen personoplysninger i forbindelse med logstatistik.

4. Sikkerhed

BFA Velfærd & Offentlig Administration har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Helt konkret er der truffet foranstaltninger, som beskytter mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at dine oplysninger fortabes eller forringes, eller at dine oplysninger kommer uvedkommende til kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.

BFA Velfærd & Offentlig Administration opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret, men alle de personoplysninger, vi behandler, er dog beskyttet af en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes kortoplysninger endvidere krypteret til BFA Velfærd & Offentlig Administrations betalingsudbyder, hvorfor BFA ikke har adgang til hverken konto- eller registreringsnumre.

Derudover har vi implementeret adgangsstyring i en lang række af vores systemer, således at det kun er medarbejdere med et arbejdsbetinget behov, der har adgang til personoplysninger. Vi sørger løbende for at uddanne vores medarbejdere og har udarbejdet og implementeret en lang række politikker og procedurer for at sikre, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med de principper, der følger af persondataretten.

Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i overensstemmelse med den teknologiske udvikling.

5. Direkte markedsføring

BFA Velfærd & Offentlig Administration laver direkte markedsføring på blandt andet de sociale medier, så vi kan gøre vores annoncering så relevant som muligt for dig.

6. Dine rettigheder

Som registreret hos BFA Velfærd & Offentlig Administration er du i besiddelse af en række rettigheder, som BFA Velfærd & Offentlig Administration kan hjælpe dig med at varetage. Dette omfatter, at:

  • Du altid kan henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formål vi behandler oplysningerne og om vi videregiver oplysningerne til andre.
  • Du kan henvende dig og få berigtiget personoplysninger om dig.
  • Du har ret til at få slettet dine personoplysninger hos BFA Velfærd & Offentlig Administration permanent.
  • Du har ret til at opnå en begrænset behandling af dine personoplysninger, således at BFA Velfærd & Offentlig Administrations eksempelvis kun kan behandle dem i en begrænset periode.
  • Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret og transmitteret frem til en ny dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder anvendelsen af oplysningerne til direkte markedsføring.

8. Kontaktoplysninger

BFA Velfærd & Offentlig Administration
Studiestræde 3.3
1455 København K
Tel.: 33931255
sekretariat@3bar.dk

Læs også vores cookiepolitik her