Artikel

Kan du slå dine kolleger i arbejdsmiljøtesten?

kollegaer2

Har du en fornemmelse af, at du i virkeligheden er den klogeste ansatte i butikken? Og at du ved mere om arbejdsmiljø end de andre?
Nu har du chancen for at bevise det, for BAR Handel har lanceret en quiz på Facebook, hvor man kan teste sin viden om arbejdsmiljø inden for detailhandlen.

Quizzen (ArbejdsmiljøTesteren) er en multiple-choice model med 3 svar muligheder. Den indeholder en række test om forskellige emner, som tager afsæt i arbejdsmiljøforhold, der er relevante for butikker, fx unges arbejdsmiljø, løft og håndtering af varer, røveriforebyggelse og -håndtering, indeklima og brug af tekniske hjælpemidler og maskiner. Til hvert spørgsmål er der et hjælpelink, der via en pdf eller en video leder brugeren til det rigtige svar.

Når de forskellig test er bestået, får man et personligt certifikat på, at man har bestået. Certifikatet kan deles på Facebook, og det er selvfølgelig tanken, at man kan udfordre sine venner og kolleger til at tage testen.

ArbejdsmiljøTesteren er tænkt som en god indførsel til emnet arbejdsmiljø i detailhandlen, og kan derfor bruges til undervisning i arbejdsmiljø i grundskolen i forbindelse med de unges fritidsjobs inden for detailhandlen samt på erhvervsskoler med detailhandelsuddannelser.

Find testen på BAR Handels Facebook side eller brug linket www.arbejdsmiljøtest.dk