Artikel

Ar og Mi har fået ny flot hjemmeside!

armiNy hjemmeside til arbejdsmiljøundervisning i 0.-3. klasse.

Måske kender du dem allerede – de to troldebørn Ar og Mi. De har efterhånden nogle år på bagen, men nu har de fået en ny flot hjemmeside med skægge spil, historier og sjove aktiviteter. Det er alle tiders!

Ar og Mi er to troldesøskende, der bor i den store troldeskov. Da de skal begynde i skole er der en hel masse ting, der lige pludselig bliver vigtige. Hvordan har man det i skolen? Både med de andre elever og med læreren. Og skal der ikke også være rart at være i klasselokalet, så der ikke lugter for meget af sure tæer?

Den nye opdaterede hjemmeside www.armi.dk kan bruges som interaktivt arbejdsredskab i arbejdet med undervisningsmiljø for elever fra 0. til 3. klasse. Her finder I fire historier: Historien om Ar, historien om Mi, Regnvejr i troldeskolen og historien om Skolen. Der er også spil, hvor eleverne kan finde 6 fejl, lave puslespil og male i malebogen. Eleverne kan også sende elektroniske hilsner til Ar og Mi.

Siden har også en lærervejledning, der forklarer og inspirerer til hvordan man kan bruge materialesættet og hjemmesiden.
Siden er bygget op, så den både henvender sig til elever der kan læse og de, der endnu ikke kan. Alting læses op ved at føre musen henover billedet, og der er sjove lydeffekter og flotte tegninger, der gør siden levende og underholdende.

Hjemmesiden supplerer Branchearbejdsmiljørådet Undervisning og Forskning (BAR U&F)s tidligere udgivne undervisningsmateriale Troldekufferten. Den indeholder:
Materialesættet Ar og Mi i skolen – som behandler temaer indenfor både fysisk og psykisk arbejdsmiljø.
Spillet Ar & Mi og troldeskolen.
Tre nye historier i Big Book-format om Ar & Mi og deres venner Miv og Mav, Stubbi og Trul – som har deres hyr med heksen Snut.

Se mere om disse undervisningsmaterialer